Német fordítás Budapesten, magyar német fordító

német fordítások

Német-magyar,
magyar-német
fordító és tolmács
Budapesten

Forditás angolról magyarra

Forditás magyarról angolra


Német magyar,
magyar német
fordítóiroda

Üzleti, jogi, gazdasági-szövegek forditása, diplomamunkák, jelentések, e-mailek, weboldalak forditása Budapesten

angol fordító

Információért
hivja most a
06-30-443-8082
számot!

Magyar német fordítás
német

Német fordítás, német magyar forditások Budapesten és az internetnek köszönhetően az egész országban. Egy budapesti fordítóiroda, amely képes rövid határidő alatt kiváló szakforditásokat készíteni, legyen szó a legigényesebb szövegekről, szerződésekről is akár.

Német fordítóink
a gazdasági élet különböző területein tevékenykednek és több éves szakfordítói tapasztalattal rendelkeznek, tudásuknak köszönhetően ön mostantól könnyebben kommunikálhat angolul üzleti partnereivel.

A gyors forditásoknak köszönhetően ügyfelei időben megkapják az anyagot, német fordítóink segítenek önnek üzleti levelek, e-mailek, riportok, jelentések lefordításában a nap 24 órájában.

A német nyelv

A német nyelvet több, mint 90 millió ember beszéli anyanyelvként elsősorban Németország, Ausztria és Svájc területén és korábban műszaki nyelvként is emlegették, hiszen nagyon sok tanulmány és szabadalom ezen a nyelven került feljegyzésre. Hazánkban jelentősége talán a német nyelvű országok közelsége miatt érthető, a külföldi tőkebefektetők és vállalatok magyar érdekeltségei révén nagyon sok cégnek van szüksége minőségi német fordításra a mindennapi üzleti életben.

A fordítási dokumentumokat tekintve a következő területek, szakterületek köré csoportosíthatók a fordítások túlnyomó többsége:

Német üzleti fordítás

Üzleti levelek fordítás, könyvelési és számviteli anyagok, pénzügyi riportok fordítása, céges dokumentáció fordítás, vállalati anyagok, marketing terv, pénzügyi terv és kimutatás, prezentáció, excel tábla, word dokumentum, pdf fájl fordítása, tréning anyagok, képzési dokumentumok, belső levelezés, üzleti cikkek, tanulmányok, pályázatok, pályázati anyag fordítása, weboldal, weblap fordítása német nyelvre, pénzügyi és gazdasági szakszövegek fordítása németre vagy németről magyar nyelvre.

Műszaki fordítás

Gépészeti, épületgépészeti, építőipari, energetikai szövegek, tanúsítványok fordítása németre, településfejlesztés, műszertervezés, talajmechanika, tűzvédelem, hulladékgazdálkodás, épületgépészet, geodézia, statikai szöveg fordítás, műszaki rajzok és dokumentációk, karbantartási útmutatók, felhasználási útmutatók, termékleírás, játék leírás fordítása, gépjármű forgalmi fordítás németről magyarra, autó papírjainak magyarra fordítása, beleértve az adásvételi szerződést és a műszaki állapotát igazoló dokumentumokat, zöld kártyát.

Német orvosi és egészségügyi fordítás

Egészségügyi és orvosi szövegek fordítása, orvosi szakvélemény, betegtájékoztató fordítása német nyelvre, gyógyszer leírása, gyógyszerészeti szabadalom fordítása, egészségügyi cikkek, tanulmányok, publikációk fordítása német nyelvre gyorsan és alacsony árak mellett.
angol forditások

Német fordítások Budapesten

Fordítóiroda Budapest, német fordítás és tolmácsolás Budapest egész területén. Csak egy gombnyomás és ön nyugodtan hátradőlhet a székében, mi pedig még ugyanazon a napon visszaküldjük önnek a kész, lefordított szöveget, levelet, riportot. Velünk könnyedén fogja venni a német jelentette akadályokat, az eddigi nyelvi korlátok mostantól mind a múlté.

Információért hivja most fordítóirodánkat a 06-30-443-8082 számon!

Német-magyar, magyar-német forditások rövid időn belül. Küldje át az anyagot emailben és mi hamarosan visszaküldjük a leforditott szöveget, önnek ki sem kell mozdulnia az irodájából.

Egy fordítóiroda, melynek középpontjában ön áll, s melynek sikerét jól illusztrálja a mára több mint ötezer elégedett ügyfelünk szerte a világban.

angol forditás angol tolmács budapest angol forditó angol tolmácsolás
forditás angol nyelvre
német szakforditás francia szakforditás spanyol szakforditás
fordítóiroda szegeden fordító iroda debrecenben
olasz szakforditás fordítóiroda pécs
anyanyelvi szlovák fordító

 
Angol magyar, magyar angol forditó és tolmács Budapesten